Inspirerende bedrijfsreizen bij 123incentive.nl

Heeft uw personeel zich de afgelopen maanden extra ingezet om targets te halen? Of staat uw bedrijf aan de vooravond van een jubileum dat u op een speciale manier wilt vieren met uw werknemers? Laat 123incentive.nl een bedrijfsreis voor u organiseren waar uw mensen nog lange tijd over na zullen praten. Bedrijfsreizen zijn niet alleen perfect als beloning, maar ook als incentive. Als u een grote klus heeft die binnen een strakke deadline gehaald moet worden, dan zullen uw mensen net dat stapje extra zetten als u ze een mooie reis in het vooruitzicht kunt stellen. Wij zijn een professioneel bureau dat veel ervaring heeft met het organiseren van memorabele reizen voor bedrijven.

De mooiste bedrijfsreizen in binnen- en buitenland

Op onze website, te vinden op 123incentive.nl, vindt u een overzicht van ons uitgebreide aanbod. Als u het binnen onze eigen grenzen wilt zoeken, dan kunnen we bijvoorbeeld een reis naar Maastricht voor u organiseren. Laat uw personeel hier meedoen aan een bourgondische tour, of een avontuurlijke mountainbike tocht door de grotten. Ook buiten Nederland hebben we vele mooie reizen in de aanbieding. We kunnen een bezoekje aan een wedstrijd van Barcelona voor u regelen, of een rondleiding door de imposante Sagrada Familia. Al deze door ons georganiseerde reizen voor bedrijven zijn inclusief minimaal een overnachting.

Organiseer een onvergetelijke bedrijfsreis voor uw medewerkers

U kunt bij ons ook een bedrijfsreis buiten Europa boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een spectaculair bezoek aan de Dakar Rally, waar uw mensen zelf met een SUV een etappe kunnen rijden? Of een reis naar Orlando in Florida, de stad waar de grootste concentratie pretparken ter wereld te vinden is. Wie wil er zich nou niet extra inzetten voor een bezoekje aan Disney World of Universal Studios? Op onze website kunt u bij elke reis de mogelijkheden bekijken. Uiteraard is er in deze steden nog meer mogelijk, hier kunnen we altijd samen naar kijken. U vraagt op onze website ook eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. In drie stappen geeft u uw informatie en wensen door, waarna wij de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.