Beloon uw personeel met een mooie incentive reis

Vindt u het de hoogste tijd om uw personeel te belonen of motiveren met een geheel georganiseerde groepsreis? Schakel dan 123incentive.nl in om dit tot in de puntjes voor u te verzorgen. Ons incentive reisbureau heeft veel ervaring met het regelen van een onvergetelijke groepsreis, waar de loyaliteit van uw personeel een enorme impuls van krijgt. Incentive reisbureaus zorgen ervoor dat uw personeel op een inspirerende locatie onvergetelijke dagen beleeft. Hoe gemotiveerd denkt u dat uw medewerkers zullen zijn om hun targets te halen als daar een groepsreis voor in het vooruitzicht wordt gesteld? U hoeft zich daarbij nergens zorgen om te maken. Geef ons uw wensen aan en wij verzorgen voor u het gehele traject dat bij het organiseren van een groepsreis komt kijken.

De werkzaamheden van incentive reisbureaus

Als u een incentive reisbureau inschakelt, dan zorgt dit bedrijf ervoor dat uw zakelijke reis geheel gepland wordt. Zo ook 123incentive.nl. Wij zijn onderdeel van een eventmarketingbureau dat travel als specialisatie heeft. We ontwikkelen verfrissende en inspirerende concepten die we aan onze klanten aanbieden. Tot onze werkzaamheden behoort niet alleen maar het plannen van een reis, maar ook het regelen van het gehele voortraject. Zo verzorgen wij de communicatie naar uw personeel toe, waarbij we onder andere een website voor uw groepsreis kunnen bouwen. Ook nemen wij het uitnodigings- en registratietraject voor onze rekening. Alles uiteraard in samenspraak met u.

Met 123incentive.nl de wereld over

Op onze website ziet u een uitgebreid overzicht van locaties en mogelijkheden die 123incentive.nl te bieden heeft. Wij kunnen een enerverende groepsreis met minimaal een overnachting regelen voor u binnen Nederland, maar ook in Europa en ver daarbuiten hebben we inspirerende trips in de aanbieding. Van Texel tot Parijs en van Volendam tot Dubai, u kunt uw personeel met ons bedrijf bij wijze van spreken de hele wereld laten ontdekken. En bij 123incentive.nl is een groepsreis nooit beperkt tot in een hotel hangen en uit eten gaan, wij hebben programma's waarmee u aan teambuilding doet en de loyaliteit van uw personeel naar nieuwe hoogtes tilt.