Motiveer uw personeel met een memorabele incentive reis

Staat uw bedrijf aan de vooravond van een drukke periode, waarin belangrijke targets gehaald moeten worden? Heeft uw personeel een extra zetje in de rug nodig om zich de komende tijd extra in te zetten? Met de juiste incentives kan personeel gemotiveerd worden om de extra stappen te zetten die nodig zijn om die ene deadline te halen. Incentives voor personeel zijn er in alle soorten en maten, maar bij 123incentive.nl vindt u die incentives waar uw personeel zich echt voor in wil zetten. Op onze site vindt u een groot aantal incentive reizen, die wij geheel voor u kunnen organiseren. Wat is nou een mooier vooruitzicht in een drukke periode dan een onvergetelijke reis naar een fraaie bestemming?

De beste incentives voor personeel

Als u een incentive voor personeel wilt regelen, laat de organisatie hiervan dan aan ons over. 123incentive.nl is onderdeel van HV Productions, een full-service event marketing bureau dat onder andere gespecialiseerd is in travel. Wij ontwikkelen bijzondere concepten die we via 123incentive.nl aanbieden aan bedrijven die iets speciaals willen organiseren voor hun personeel. We leveren maatwerk, waarbij we rekening houden met zowel de interne als de externe doelstelling die u heeft voor een te organiseren reis. We stellen voor u een programma samen waarbij we goed rekening houden met niet alleen uw wensen, maar ook met het beschikbare budget.

Een reis als de beste incentive voor personeel

Met de juiste incentives is personeel tot grote hoogtes te stuwen. En wat is nou een mooiere incentive dan een geheel verzorgde reis naar bijvoorbeeld Barcelona, Londen of Parijs? We kunnen ook iets dichter bij huis voor u plannen. Een weekendje uitwaaien op Texel, of een ontdekkingstocht door de grotten van Valkenburg bijvoorbeeld. Heeft uw personeel een uitzonderlijke prestatie geleverd, dan behoren ook onder andere Dubai, Marrakesh en pretparkhoofdstad Orlando in Florida tot de mogelijkheden. Deze reizen zijn natuurlijk ook perfect te combineren met bijvoorbeeld een conferentie of beurs in het buitenland. Bekijk op onze website de vele verschillende bestemmingen die we aanbieden. Of vraag in drie stappen vrijblijvend een offerte aan.