Vier het lustrum van uw bedrijf met een onvergetelijke reis!

Viert uw bedrijf binnenkort een lustrum? Wilt u hier niet zomaar aan voorbijgaan, maar uw personeel bedanken voor jarenlang trouwe inzet? Laat 123incentive.nl dan een onvergetelijke lustrumreis voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw jubileum echt een feest wordt. Wij verzorgen lustrumreizen met minstens een overnachting, zowel in binnen- als buitenland. Wilt u uw personeel mooi Maastricht, Sneek of Valkenburg laten zien? Ze verrassen met een verblijf in een Europese droomstad als Barcelona, Brussel, Parijs of Londen? Of neemt u uw werknemers toch liever iets verder mee, naar bijvoorbeeld Marrakesh, Dubai, of het onvergetelijke Orlando met haar reusachtige pretparken? Bij 123incentive.nl behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Het mooiste is daarbij dat wij u alles uit handen nemen.

Een onvergetelijke lustrum reis als bedankje voor uw personeel

Dankzij uw personeel kan uw bedrijf haar lustrum vieren. Het is dan ook gepast om uw mensen op bijzondere wijze te bedanken voor jarenlang trouwe inzet. Een geheel georganiseerde lustrumreis is niet alleen een bedankje voor gedane arbeid, maar geeft uw personeel daarnaast een prikkel om ook in de toekomst goed hun best te blijven doen. Wij passen de lustrum reis daarbij geheel aan uw wensen aan. U geeft ons aan wat het doel is van de reis, hoeveel mensen er meegaan en wat uw budget is, en wij gaan voor u aan de slag. Samen met u bekijken we de mogelijkheden en dragen we suggesties aan.

Lustrumreizen om een jubileum nog specialer te maken

123incentive.nl richt zich erop om u te helpen uw personeel te motiveren. Incentive betekent dan ook stimulans, en een van onze speciale reizen is een perfecte stimulans voor uw personeel om ook in de toekomst hun best te blijven doen. Wij zijn het perfecte bedrijf om ook voor u een lustrumreis te organiseren. We hebben veel ervaring met het regelen van dit soort reizen en kunnen deze helemaal aan uw wensen aanpassen. Kijk op onze website wat de mogelijkheden zijn. Hier vraagt u ook in drie stappen een vrijblijvende offerte aan, zodat u een goed beeld krijgt van wat wij voor u kunnen betekenen.